Kom gerust eens binnen lopen

Showroom

De Eichholtz outlet showroom in Bergschenhoek, nabij Rotterdam, is dé plek waar stijl en betaalbaarheid samenkomen. Wij begrijpen dat klanten de artikelen eerst willen zien voordat ze een beslissing nemen. Daarom staan onze deuren zeven dagen per week voor u open. U vindt ons in Het Posthuys, waar tevens een ruime Eichholtz shop-in-shop gevestigd is. Hier kunt u ook de nieuwe Eichholtz collectie bekijken.

Een bezoek aan onze showroom is dan ook meer dan de moeite waard. U wordt ondergedompeld in de wereld van Eichholtz, omringd door hoogwaardige meubels en decoratieve items die uw interieur een ongekende allure geven. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Showroom
Showroom

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan zijn wij altijd bereikbaar per telefoon of e-mail. Ons team staat paraat om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de producten waar u interesse in heeft. Bij Eichholtz streven we naar de hoogste klanttevredenheid, en dat begint bij het bieden van optimale service, zowel in onze showroom als daarbuiten. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Bergschenhoek.

Bezoek onze showroom!
Bezoek onze Eichholtz outlet showroom op Leeuwenhoekweg 38, Bergschenhoek, nabij Rotterdam. Slechts 5 km van Woonmall Alexandrium.

Het Posthuys
Leeuwenhoekweg 38
2661 CZ Bergschenhoek
info@hetposthuys.nl
010-5221419

Showroom
  • Showroom