Lees hieronder alles over

Bezorgen

Na uw bestelling in de webshop ontvangt u van ons binnen twee werkdagen een bevestiging via de mail. Wij zullen dan direct een bezorgafspraak inplannen. Let op: De artikelen dienen na aankoop binnen 4 weken afgenomen te worden. Mocht u de artikelen langer bij ons willen opslaan, kunt u rekening houden met eventueel bijkomende kosten.

Hierbij informeren wij u over onze bezorgprocedure:

  • Een dag voor de geplande bezorgdatum ontvangt u van ons een telefonische melding waarin het exacte tijdvak van levering wordt medegedeeld, doorgaans een tijdsbestek van 2 uur.
  • Onze bezorgers zullen, indien mogelijk, de meubels uitpakken en op de gewenste locatie plaatsen.
  • Onze bezorgers kunnen de meubels tot en met de 2e verdieping plaatsen (mits deze via het trapgat passen), indien er geen lift aanwezig is.
  • De verpakkingsmaterialen worden door onze bezorgers meegenomen voor recycling.
  • Mocht er nog een openstaand bedrag zijn, dan kan dit contant of per pin bij de bezorger worden voldaan.

Let op: Eventuele liftkosten zijn niet inbegrepen. Voor verdere informatie hierover verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

BUITENLAND

Onze eigen bezorgservice verzorgt leveringen binnen Nederland en Vlaanderen. Voor leveringen naar het buitenland verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Ophalen in de winkel

Indien u uw bestelde artikel wilt ophalen in de winkel, worden hier uiteraard geen kosten voor in rekening gebracht. U ontvangt van ons bericht zodra uw artikel klaar staat voor ophaling in ons magazijn.