Meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires

Eichholtz

Eichholtz, opgericht door de avontuurlijke ondernemer Theo Eichholtz, is hét merk dat de wereld van interieurdesign en luxe meubels op zijn kop heeft gezet. Geïnspireerd door zijn wereldwijde reizen, heeft Theo Eichholtz een bedrijf opgezet dat draait om topkwaliteit en een geweldige service, en dat is altijd het hart van Eichholtz gebleven.

Wat begon als een importbedrijf groeide uit tot een wereldwijd bekend merk met een aanwezigheid in meer dan 100 landen. Wat maakt Eichholtz uniek? Ze creëren weelderige omgevingen die de verbeelding prikkelen. Voor ons staat Eichholtz niet alleen voor meubels en decor, het belichaamt een complete luxe levensstijl.

De Eichholtz outlet streeft ernaar om de Eichholtz collectie toegankelijker te maken voor een breder publiek, zodat nog meer mensen kunnen genieten van de verfijnde stijl en kwaliteit van Eichholtz.

Bezoek onze showroom!
Bezoek onze Eichholtz outlet showroom op Leeuwenhoekweg 38, Bergschenhoek, nabij Rotterdam. Slechts 5 km van Woonmall Alexandrium.

Het Posthuys
Leeuwenhoekweg 38
2661CZ, Bergschenhoek
info@hetposthuys.nl
010-5221419

Showroom

Snelle levering

Wij leveren de Eichholtz outlet collectie direct uit onze showroom met onze eigen bezorgservice. Zo ontvangt u de producten al binnen 1 week! Benieuwd naar ons bezorg beleid? Klik dan hier.